Over mij

Ik ben Tiny Tjallingii, jouw professional organizer in Friesland.
Ik ben thuis in orde, structuur en het maken van bewuste keuzes.

Professional organizer
Ik volg het beroep van organizer in Nederland en de trends in het buitenland als sinds 2005 met grote belangstelling.
Inmiddels heb ik de opleiding tot professional organizer afgerond bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en werk ik volgens NBPO geadviseerde technieken.

Achtergrond
Ik studeerde Informatiedienstverlening in Groningen (voorheen de Bibliotheekacademie) en ging na mijn studie aan de slag als medewerker Riskmanagement. Sinds 2016 ben ik Information Security Officer bij de rijksoverheid, gespecialiseerd in security awareness. 

Interesses
Naast het structureren en organiseren, ben ik geïnteresseerd in minimalisme, het bewust kiezen voor je spullen of voor de ruimte vind ik erg belangrijk.
Ik ben groot fan van bijv. The minimal mom, Dana K. White en Clutterbug. Zij geven echt super goede tips, om je huis weer fijn en écht een weerspiegeling van jezelf te laten zijn.

Privé
Ik woon met mijn gezin in Sexbierum, Friesland. Ik ben getrouwd en we hebben twee dochters.
Ik zet mij graag als vrijwilliger in voor het dorpsleven, op dit moment als secretaris van de plaatselijke uitvaartvereniging en zitting in de activiteitencommissie voor een nieuw te bouwen Multifunctionele Accommodatie (MFA).

Ik heb een 'afspraak is afspraak' mentaliteit en help je graag aan een opgeruimd leven en nieuwe inzichten. Verfris je blik en bel me of mail voor een intake, dan gaan we er voor!

 

Thuis in orde
"Omdat ik jou ook een opgeruimd en fijn thuis gun!" Tiny
E-mailen
Bellen
Info